Sayfalar

12 Ağustos 2010 Perşembe

WTTR= Kristen Nasıl Muhteşem Mallory Oldu?



Welcome To The Riley’s filminin kostüm dizaynırı Kim Bowen ile yapılan bir röportaj.

Stewart’ın Karakteri Mallory İçin Mükemmel Görünüşü Sağlamak
“ Kristen Stewart tam bir meydan okumaydı benim için çünkü o gerçekten, gerçekten zarifti. Bu güne kadar tanıştığım en doğal zarif insan. Onun vücuduyla ilgili doğal bir şeyler vardı, bir şekilde şekillenmiş ve kışkırtıcı bir şekilde biçimlenmiş. O son derece yetenekli bir aktris ve bir giysi uzmanının yorumu olarak, onun hangi parçasını ödünç alacağımı bilmiyorum.

Kristen çok cesur bir oyuncu. Tamamıyla Mallory karakterine bürünmek istedi. Güzel görünüp görünmediğini umursamadı.; hatta bunun tam tersini düşündü. Makyaj sanatçısı ona çürükler ve yaralar yaptı. Bazı zamanlarda Kristen berbat göründü. Hiç fiziksel olarak mükemmel görünmek gibi bir arzusu olmadı.”
“Ona gardırop sağlayabilmek için üç farklı yoldan gittik. İlk seferinde modanın rüyası gibiydi. Muhteşem görünüyordu. “Taxi Driver” filmindeki Jodie Foster’ın modern versiyonu gibiydi. Sadece muhteşem görünüyordu. Sonradan bunun yanlış olduğunu anladık, çünkü çok iyi görünüyordu. Onun biraz daha kırılgan görünmesini istedik.”

“Sonunda, onu gerçekten soymak zorunda kaldık. Kendini gizlemek için giydiği büyük beden giysileri bıraktı. Onu tam anlamıyla striptiz kıyafetleri içindeyken görebiliyorsunuz. Çok kaba- gençlerin seksi göründüklerini düşündüklerini türden.”

Kristen Stewart’ın Karaktere Yatırımı:
“Kristen role kendini adayan bir oyuncu. Twilight filmlerinde oynuyordu ve onun bu rolü oynayabilmesi için bir doz gerçeklikle oynaması gerekiyordu. Sanırım anlamsız şeyleri dışarıda bıraktı. Göz alıcı olmak istediğini sanmıyorum. Bu onun için önemli değildi. O gerçek olmak istedi.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder